Objednej si rezervační systém na míru se vším všudy pěkně on-line a pusť uzdu podnikání na vlně internetu!




Rezervace lekcí, stolů v restauraci či třeba cukrárně, ke kadeřníkovi nebo do fitka...v dnešní době být dostupný on-line je nezbytností už i pro lokální podniky se zavedenou klientelou. City.cz na základě stovek požadavků sesbíraných od klientů přichází s novou generací on-line rezervací a prodeje. Ta nabízí zcela nový level: Nejen, že zákazníky obslouží za Vás bez jakékoliv provize z objednávky - ale budete i vidět díky představení Vašeho podniku na City.cz a na sociálních sítích. Stačí si vybrat tarif a jízda internetem může začít.

Ať už si lámete hlavu s rezervaci stolů v podniku, usnadněním objednávek klientů, nebo prodejem poukázek a voucherů, City.cz má řešení, které obslouží zákazníka on-line za Vás a to kdykoliv. Třeba i v noci. Navíc, si z prodeje City.cz nevezme ani korunu na provizích.

Spolupráce se City.cz začíná už na 99 korunách za měsíc. Vše ostatní už vyřešíme za Vás. A je to jízda. 

Co obsahují jednotlivé tarify, se můžete blíže seznámit zde. Vybrat si jakýkoliv z nich můžete jednoduše online kliknutím na tlačítko "Objednat"  nebo tady.

A platba? Je to jednoduché. Po zvolení Vašeho tarifu a zadání všech údajů do objednávky můžete zaplatit rovnou platební kartou, převodem, či QR kódem. Mimochodem, stejné možnosti může nabídnout objednávkový proces od City.cz i pro Vaše zákazníky. :-)    

Co nám dělá radost a Vás by mohlo přesvědčit, jsou reference našich spokojených klientů: 

 

 

   


Jsme City.cz - Nejlepší zážitky ve městě. A naší ambicí je usnadnit kvalitním lokálním podnikům život on-line a představit jejich nabídku na jedné on-line...

605 933 807



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: